Bugünün fırsatları burada: Güncel kampanyalar ve stoklarla sınırlı indirimli ürünleri Fırsat Köşesi’nde gör → Bugünün fırsatları burada: Güncel kampanyalar ve stoklarla sınırlı indirimli ürünleri Fırsat Köşesi’nde gör → Bugünün fırsatları burada: Güncel kampanyalar ve stoklarla sınırlı indirimli ürünleri Fırsat Köşesi’nde gör → Bugünün fırsatları burada: Güncel kampanyalar ve stoklarla sınırlı indirimli ürünleri Fırsat Köşesi’nde gör →

100'lü (KAĞIT) Kuru Hava Sterilizasyon Paketi 100x200mm İndikatörlü Sterilizasyon Kraft Paketi

Hızlı Gönderi
Güvenli Alışveriş

STERIMAX 100x200mm İndikatörlü Kuru Hava Sterilizasyon Paketi - 100 Adet

STERIMAX Kuru Hava Sterilizasyon Paketi, yüksek sıcaklığa dayanıklı metal aletlerin kuru hava sterilizatöründe paketli olarak işleme alınması ve kullanım zamanına kadar kapalı şekilde muhafaza edilmesi için tasarlanmıştır.

Tamamen kağıt yapıdadır ve şeffaf film içermez. 100 × 200 mm ölçüsü; manikür-pedikür pensleri, makas, pusher, küret, freze uçları ve benzeri metal ekipmanlar için uygundur. Kendinden yapışkanlı kapatma bandı sayesinde ayrıca paketleme cihazına ihtiyaç duyulmaz.

Paket üzerindeki 4. sınıf kimyasal indikatör, kuru hava sterilizasyon çevrimine maruz kaldığında renk değiştirir. Başlangıçtaki mor ton, işlem koşullarına bağlı olarak yeşil veya yeşilimsi-gri tonlara dönüşebilir. Tonun her pakette birebir aynı olması beklenmemelidir.

Kullanım Şekli

  1. Aletleri temizleyin, dezenfekte edin ve tamamen kurutun.
  2. Paketi aşırı doldurmadan aletleri yerleştirin ve yapışkan bant ile kapatın.
  3. Paketleri sterilizatör içinde sıcak hava dolaşımını engellemeyecek şekilde yerleştirin.
  4. Önerilen kullanım: 170–180°C sıcaklıkta yaklaşık 60 dakika(alet üreticilerinin talimatları takip edilmelidir)
  5. İşlem sonunda paketleri soğumaya bırakın ve kullanıma kadar kuru, temiz ortamda kapalı şekilde muhafaza edin.

Sterilizatörünüzün ve sterilize edilen aletlerin üretici talimatları her zaman dikkate alınmalıdır.

Paketlerde Sararma Normal mi?

Kuru hava sterilizasyonunda kağıt yüksek sıcaklığa maruz kaldığı için hafif sertleşme ve homojen sararma veya kremleşme normaldir. Bu durum tek başına paketin yandığı anlamına gelmez.

Ancak siyaha yakın kararma, yanık kokusu yada yüzeyde yanma izleri normal değildir. Bu belirtiler genellikle fazla sıcaklık, gereğinden uzun işlem veya paketin sterilizatörün çok sıcak yüzeylerine ısıtıcı rezistansa temas seviyesinde olmasıyla alakalıdır.

Sterilizasyonu hızlandırmak amacıyla sıcaklığı gereksiz şekilde yükseltmek paketlerin yanmasına ve aletlerin zarar görmesine sebep olabilir. 

Kullanım Alanları

  • Manikür ve pedikür metal aletleri
  • Pens, makas, pusher, küret ve freze uçları
  • Güzellik salonlarında kullanılan ısıya dayanıklı metal ekipmanlar
  • Podoloji uygulamalarına uygun metal aletler
  • Kuru hava sterilizasyonuna uygun tattoo ve piercing ekipmanları
  • Üreticisi tarafından kuru hava sterilizasyonuna uygun olduğu belirtilen diğer metal aletler

Ürün Özellikleri

Marka: STERIMAX
Ölçü: 100 × 200 mm
Miktar: 100 adet Yapı: Tamamen kağıt
Kapatma: Kendinden yapışkanlı bant
İndikatör: 4. sınıf kimyasal indikatör
İndikatör Renk Değişimi: Mor → Yeşil / Yeşilimsi-Gri
Sterilizasyon Yöntemi: Kuru hava
Önerilen Kullanım: 170–180°C / yaklaşık 60 dakika
Kullanım: Tek kullanımlık Menşei-Çin

Not: İndikatörün renk değiştirmesi, paketin sterilizasyon çevrimine maruz kaldığını gösterir; tek başına sterilite garantisi değildir.

TESLİMAT
 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 15:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.
 
Yükleniyor...